Meistä

HEI! TERVETULOA CARNEVALEEN

MEIDÄN TARINAMME

Ismet Baran Kuzu avasi ensimmäisen Ismet-ravintolan Lohjalle vuonna 1993. Siitä lähtien Ismet-ravintolan suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja tällä hetkellä Ismet-ravintoloita löytyy yhteensä jo kahdeksan kappaletta.

Lohjan Paahtimon perustamisen alkuperäinen tarkoitus oli, että omiin ravintoloihin saataisiin tuoretta, itsepaahdettua kahvia. Kysyntä kuitenkin kasvoi pian, eikä aikaakaan kun perustimme Lohjan sydämeen Carnevale Coffee Roastery- kahvilan, jossa pääsette nauttimaan AINA tuoretta kahvia.

 

Carnevela Corree Roastery – kahvila perustettiin Ismet-ravintolan viereen Lohjalle osoitteeseen Laurinkatu 55. Tämä vanha lohjalainen arvokiinteistö on alunperin rakennettu silloisen hotellin käyttöön mutta ajan saatossa kiinteistössä on toiminut erilaisia yrityksiä.

 

Kahvilan vakiinnutti nopeasti paikkansa lohjalaisten sydämissä ja tarjonta laajeni kattamaan myös maistuvat, laadukkaista raaka-aineista valmistetut lounaat ja erilaiset tapas-annokset.

 

Liiketoiminnan kasvaessa ja Lohjan matkailun tarpeesta, heräsi ajatus rakentaa uudestaan hotellitoiminta kukoistukseen Laurinkatu 55:n historiallisessa kiinteistössä. Hotellihanketta lähdettiin toteuttamaan vauhdilla ja tarkoitus oli avata laadukas boutigue hotelli vuonna 2020 palvelemaan lohjalaista yrityselämää kuin myös Lohjan matkailua. Maailmanlaajuinen pandemia on kuitenkin viivästyttänyt hotellihanketta.

 

Vuonna 2022, Carnevalen hotellihankkeen myötä, päätettiin keskisttyä enemmän laadukkaaseen á la carte ruokaan ja tänä päivänä Carnevale tunnetaan yhtenä Lohjan laadukkaimmista ravintoloista. Carnevalessa pääset nauttimaan ainutkertaisia makuelämyksiä kausittain vaihtuvalta listalta, sekä maistelemaan laadukkaita viinejä eri puolilta Eurooppaa.

Close
Close